Cum cumpar

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 

Metode de livrare

www.Pufo.ro (pufo.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

TRANSPORT


  • Curier rapid 1-2  zi lucratoare  18.90 lei
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 lei


Conditii de returnare:

Clentii pufo.ro pot returna produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, trebuie sa notifice in scris sau telefonic, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorari sau urme vizibile de folosire. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se aplica numai pentru persoane fizice. Ridicarea produselor de la sediu nu se considera comert la distanta, si nu beneficiaza de dreptul de renuntare in 14 zile.
Produsele returnate se trimit prin posta sau curierat, pe cheltuiala clientului, fara nici un fel de taxe ramburs.

Coletele cu plata ramburs sau cu taxe de achitat catre PUFO.RO, nu vor fi ridicate.

Garantia

Orice produs are o garantie de 30 de zile. Daca in aceasta perioada, produsul se va defecta, se va inlocui cu un altul, iar daca acel produs nu mai este pe stoc, se vor inapoia banii cumparatorului.

Clientul nu va avea nici o pretentie pentru reparari sau reglari in timpul garantiei daca:

- beneficiarul sau alta persoana incearca repararea oricaror defecte aparute
- defectiunea este cauzata de folosirea improprie a produsului (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta);
- defectiunea este cauzata de foc, apa sau alte calamitati naturale;
- nu garantam rezistenta la contactul cu apa a produselor;
- cureaua, bratara, placajul, carcasa, remontorul si geamul sunt stricate sau bateria este consumata;
- defectiunea este cauzata de efectuarea reparatiilor sau a reglarilor de catre alte persoane decat cele autorizate de Pufo.ro
- nu prezinta vanzatorului documentele de la achizitionarea produsului

Metode de plata

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.