Despre noi

Magazinul Pufo.ro este un mini-mall in care clientii sai gasesc si se bucura de cele mai bune oferte si promotii. Gama noastra de produse cuprinde o oferta generoasa de idei pentru cadouri, ceasuri de mana, bratari si accesorii fashion, dar si cutite de vanatoare, accesorii de bucatarie si multe altele. In general, cei care ne aleg si cumpara de pe pufo.ro, ne devin clienti fideli. 


Livrarea produselor se face prin curier rapid, acestea fiind predate curierului in cel mai scurt timp. Pentru ca lucram cu stoc propriu si procesul este in mare parte automatizat,  comenzile plasate ajung la client de obicei in 24-48 de ore, iar transportul este gratuit la comenzi de minim 200 lei oriunde in Romania.

Suntem furnizori pentru mai multe site-uri si canale de vanzare din Romania, Ungaria si Bulgaria. Depozitele noastre sunt mereu pregatite sa faca fata fluxului de comenzi indiferent de variatii.


Companie:

PUFO MARKET S.R.L

Negoiu nr 8, Cluj Napoca, Cluj

Numar Registrul Comertului: J12/6600/2017

CUI (cod fiscal): RO38551619

Banca: GARANTI BANK S.A.

IBAN: RO44UGBI0000862002147RON

Adresa depozit: Drumul Garii nr 6, Otopeni, Ilfov


Date contact: 

Telefon: 0734851946 Luni-Vineri 10:00 - 16:00

Email: contact@pufo.roLIVRARE PRODUSE:

  • Curier rapid 1-2  zi lucratoare  18.90 lei
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 lei (oriunde in Romania)

LIVRARE IN STRAINATATE

In acest moment livram comenzi prin curierul rapid in UNGRARIA, BULGARIA cu 25 lei. Livrarea dureaza aproximativ 24-72 ore, iar plata pentru aceste tari se efectueaza online cu cardul bancar. (nu acceptam plata ramburs pentru aceste tari).


MODALITATI DE PLATA 

1. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


2. Plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra se proceseaza prin MobilPay in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 


Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 


3. Transfer bancar (ordin de plata) Acceptam plata prin transfer bancar pentru comenzile plasate in cadrul magazinului.